Tervetuloa HaLu:un!

Hatanpään lukio, HaLu, on viihtyisä, kodikas ja sopivankokoinen yleislukio Tampereen keskustan kupeessa, vehreän Arboretumin vieressä. Tuemme opiskelijan itsetuntemusta ja vastuullisuutta omasta opiskelustaan sekä annamme hänelle vahvat eväät elämässä selviämiseen.

Lukiossamme on noin 400 opiskelijaa. Opiskelija ei huku massaan, vaan saa hyvän ja henkilökohtaisen ohjauksen. Olemme panostaneet erityisesti juoheaan ryhmänohjaukseen. Opiskelija saa valinnoissaan apua. Kurssitarjotin on toimiva ja opintosuunnitelman vaihdokset onnistuvat. HaLu on kodikas, rento ja opiskeluun kannustava paikka.

Hatanpään lukiossa toimii yleislinjan lisäksi musiikkilinja sekä musiikkiteatterilinja (MUTE). Musiikin tekemistä varten meillä on harjoittelua ja opetusta hyvin tukevat tilat, muun muassa äänitysstudio ja instrumenttiharjoitustiloja. Musiikkiteatteri yhdistää hyvin musiikin tekemisen ja monipuolisen ilmaisun. Myös liikunnasta, matemaattis-luonnontieteellisistä aineista sekä ympäristöasioista on tarjolla runsaasti kursseja.

Arkkitehti Bertel Strömmerin vuonna 1925 suunnittelema arvokas lukiorakennus on äskettäin remontoitu ja modernilla teknologialla varustettu. Koulun ”sydämessä” ovat juhlasali, kirjasto ja mediateekki.

HaLun Musiikkilinjan ja Musiikkiteatterilinjan esittelydiat (pdf)

 

Ajankohtaista juuri nyt: yo-info kaikille keväällä kirjoittaville ja vanhempainilta 2.11...

Lukuvuoden 2016-2017 oppikirjaluettelo löytyy kotisivuilta. Lue lisää ajankohtaista..

 

Tulossa olevat konsertit ja esiintymiset

Hatanpään lukio ylpeänä esittää... Lue lisää tulossa olevista konserteista ja esityksistä..

 

[Takaisin ylös]