Tervetuloa HaLu:un!

Hatanpään lukio, HaLu, on viihtyisä, kodikas ja sopivankokoinen yleislukio Tampereen keskustan kupeessa, vehreän Arboretumin vieressä. Tuemme opiskelijan itsetuntemusta ja vastuullisuutta omasta opiskelustaan sekä annamme hänelle vahvat eväät elämässä selviämiseen.

Lukiossamme on noin 400 opiskelijaa. Opiskelija ei huku massaan, vaan saa hyvän ja henkilökohtaisen ohjauksen. Olemme panostaneet erityisesti juoheaan ryhmänohjaukseen. Opiskelija saa valinnoissaan apua. HaLu on kodikas, rento ja opiskeluun kannustava paikka.

Hatanpään lukiossa toimii yleislinjan lisäksi musiikkilinja sekä musiikkiteatterilinja. Musiikin tekemistä varten meillä on muun muassa äänitysstudio ja instrumenttiharjoitustiloja. Musiikkiteatteri yhdistää hyvin musiikin tekemisen ja monipuolisen ilmaisun. Myös liikunnasta, matemaattis-luonnontieteellisistä aineista sekä ympäristöasioista on tarjolla runsaasti kursseja.

Arkkitehti Bertel Strömmerin suunnittelema arvokas lukiorakennus on remontoitu ja modernilla teknologialla varustettu.

Häämarssi (...farssi?), kevään 2017 odotettu musikaali ensi-illassa 10.4.

Muut esitykset ja musikaalin juliste, tästä linkistä:

MUSA- ja MUTE- linjojen näyttökokeet ovat 10.5, 11.5, 12.5. ja 15.5.

Jokainen hakija saa henkilökohtaisen kutsun näyttökokeeseen. Lisää infoa näyttökokeista, katso tästä linkistä:

Happy-Or-Not - palautteet kouluravintolasta maaliskuulta

Opiskelijapalautteet kouluravintolasta ajalta 13.-17.3, Happy-Or-Not, tästä linkistä:

[Takaisin ylös]