Tervetuloa HaLu:un!

Hatanpään lukio, HaLu, on viihtyisä, kodikas ja sopivankokoinen yleislukio Tampereen keskustan kupeessa, vehreän Arboretumin vieressä. Tuemme opiskelijan itsetuntemusta ja vastuullisuutta omasta opiskelustaan sekä annamme hänelle vahvat eväät elämässä selviämiseen.

Lukiossamme on noin 400 opiskelijaa. Opiskelija ei huku massaan, vaan saa hyvän ja henkilökohtaisen ohjauksen. Olemme panostaneet erityisesti juoheaan ryhmänohjaukseen. Opiskelija saa valinnoissaan apua. HaLu on kodikas, rento ja opiskeluun kannustava paikka.

Hatanpään lukiossa toimii yleislinjan lisäksi musiikkilinja sekä musiikkiteatterilinja. Musiikin tekemistä varten meillä on muun muassa äänitysstudio ja instrumenttiharjoitustiloja. Musiikkiteatteri yhdistää hyvin musiikin tekemisen ja monipuolisen ilmaisun. Myös liikunnasta, matemaattis-luonnontieteellisistä aineista sekä ympäristöasioista on tarjolla runsaasti kursseja.

Arkkitehti Bertel Strömmerin suunnittelema arvokas lukiorakennus on remontoitu ja modernilla teknologialla varustettu.

Syksyn 2016 ylioppilastutkinnon tulokset Hatanpään lukiossa: 25 upeaa ylioppilasta (linkki)

Ajankohtaista juuri nyt: Hae opiskelijaksi HaLu:un, ysipäivä vielä 9.2.2017

Lisää HaLu:un opiskelijaksi hakemisesta, katso kohdasta Hakijalle, tästä linkistä:

Ajankohtaista juuri nyt: YO-info kevään 2017 ylioppilaskirjoituksiin osallistuville

Kevään 2017 kirjoituksiin osallistuva: lue ohjeet tarkasti, erityisesti jos osallistut sähköisiin kirjoituksiin, tästä linkistä

Kurssien esivalinta lukuvuodelle 2017-2018.

Kurssien esivalinta on iso juttu: lukiolaiset itse päättävät, mitä kursseja oma lukio tarjoaa seuraavana lukuvuonna 2017-2018... Lue lisää ajankohtaista...

 

[Takaisin ylös]