Tervetuloa HaLu:un!

Hatanpään lukio, HaLu, on viihtyisä, kodikas ja sopivankokoinen yleislukio Tampereen keskustan kupeessa, vehreän Arboretumin vieressä. Tuemme opiskelijan itsetuntemusta ja vastuullisuutta omasta opiskelustaan sekä annamme hänelle vahvat eväät elämässä selviämiseen.

Lukiossamme on noin 400 opiskelijaa. Opiskelija ei huku massaan, vaan saa hyvän ja henkilökohtaisen ohjauksen. Olemme panostaneet erityisesti juoheaan ryhmänohjaukseen. Opiskelija saa valinnoissaan apua. HaLu on kodikas, rento ja opiskeluun kannustava paikka.

Hatanpään lukiossa toimii yleislinjan lisäksi musiikkilinja sekä musiikkiteatterilinja. Musiikin tekemistä varten meillä on muun muassa äänitysstudio ja instrumenttiharjoitustiloja. Musiikkiteatteri yhdistää hyvin musiikin tekemisen ja monipuolisen ilmaisun. Myös liikunnasta, matemaattis-luonnontieteellisistä aineista sekä ympäristöasioista on tarjolla runsaasti kursseja.

Arkkitehti Bertel Strömmerin suunnittelema arvokas lukiorakennus on remontoitu ja modernilla teknologialla varustettu. Koulun ”sydämessä” ovat juhlasali, kirjasto ja mediateekki.

Syksyn 2016 ylioppilastutkinnon tulokset Hatanpään lukiossa: 25 uutta upeaa ylioppilasta (linkki)

Lisää ajankohtaista juuri nyt: Joulutorin 2016 ohjelma on julkaistu!

Joulutorin ohjelma on julkaistu (linkki)!! Lue lisää ajankohtaista..

 

Konserttikausi huipentuu Mediateekissä maanantaina 28.11!

Hatanpään lukio ylpeänä esittää... Lue lisää tulossa olevista konserteista ja esityksistä..

[Takaisin ylös]