Hatanpään lukio
Haapakuja 5, 33900 Tampere

Tervetuloa Hatanpään lukioon!

Hatanpään lukio on viihtyisä, kodikas ja sopivankokoinen yleislukio Tampereen keskustan kupeessa, vehreän Arboretumin vieressä. Hatanpään lukiossa toimii yleislinjan lisäksi musiikkilinja sekä musiikkiteatterilija (MUTE). Myös liikunnasta, matemaattis-luonnontieteellisistä aineista sekä ympäristöasioista on tarjolla normaalia enemmän kursseja. Arkkitehti Bertel Strömmerin vuonna 1925 suunnittelema lukiorakennus on äskettäin remontoitu ja nykyopetusteknologialla varustettu.

> Halun linjojen esittelydiat (pdf)

Perjantai 3.6.
Klo 17:00 Ylioppilasjuhlien harjoitukset ylioppilaskokelaille juhlasalissa. Lakit ( laita nimesi lakin sisäosaan esim. maalarinteipillä ) mukaan, ne jätetään saliin lauantaita varten!

Lauantai 4.6.
Klo 10:00 Ylioppilasjuhla juhlasalissa.
Ohjelmaan osallistuvat paikalla klo 9:00, ylioppilaskokelaat klo 9:30, muut opiskelijat klo 9:45.

> Opiskelijoiden kevätmuistio (pdf)

> Lukiolaisen tietokoneen hankitaohje (Tampereen kaupungin lukiot)

[Takaisin ylös]